Bělohradské kulturní léto 2021

8.6.2021

Ilustrační obrázekKaždoročně připravuje Městské kulturní středisko Lázně Bělohrad na léto bohatý kulturní program. Patří do něj řada výstav, hudebních a divadelních vystoupení. Programy proběhnou na letních scénách v zámeckém parku a v parku Bažantnice. Výstavy pak v Památníku K. V. Raise.

 

 

První větší akcí, která odstartuje Bělohradské kulturní léto je Folklor zazní „Pod Zvičinou" tradičně i netradičně dne 18. 6. od 18:00. V letošním roce se můžete těšit na jednodenní akci, která vám připomene folklor a je předzvěstí tradičního Mezinárodního folklorního festivalu, na který se můžete v plném rozsahu těšit v roce 2022.

Město nezapomíná ani na nejstarší tradiční hudební pořad, cyklus nedělních promenádních koncertů v Bažantnici. Ten začne v neděli 27. 6. a skončí 5. 9. Pro milovníky country a příbuzných hudebních žánrů je připraven na 17.7. do zámeckého parku 23. ročník Country festivalu „Pod Hůrou". Dalším z mnoha letních kulturních akcí je ve dnech 30. 7. až 1. 8. třídenní programová skladba hudby a divadla s názvem Bažantnice ještě žije, během níž se mimo jiné rozezní sklady známé kapely Queen v podání Prague Queen. Pro milovníky rockové hudby jsme letos pozvali kapely zvučných jmen. Zavítá k nám kapela Harlej, Rimortis, Alkehol a především David Koller. Na své si přijdou i příznivci divadel pod širým nebem ale i ti, kteří rádi zajdou do letního kina. Celé léto zakončí tradiční akce slavnosti Jablek a cibule s bohatým kulturním programem pro všechny generace a chystaným jarmarkem regionálních produktů.

Věříme, že každý si letos přijde na své a těšíme se, že se s vámi setkáme.

Program Bělohradského kulturního léta ke stažení

zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad