Mikroregiony

Zpět

Lázeňský mikroregion
Lázeňský mikroregion se rozkládá v malebné krajině podhůří Krkonoš, která je velice nesourodá. Velká rozmanitost krajiny, kopce i údolí, rybníky i louky, dávají vyniknout historickým stavbám a památkám, narodilo se nebo žilo zde mnoho významných osobností kulturního života

Podkrkonoší
Oficiální stránky regionu Podkrkonoší. Na stránkách naleznete kalendář kulturních akcí, tipy na výlety, propagační materiály, informace o turistice, informačních centrech, památkách, muzeích, tradicích, o ubytování, stravování a mnoho dalšího.

MAS - Brána do Českého ráje
Místní akční skupina – MAS Brána do Českého ráje vznikla na základě potřeby organizovat podporu venkovských záměrů na území nejprve dvou mikroregionů – Svazek obcí Brada a mikroregionu Tábor a poté se přidaly další obce v okolí Nové Paky. Cílem veškerých aktivit je zapojit obyvatelstvo maximálně do dění v regionu a poskytnout možnost aktivně se účastnit při přípravě i realizaci plánů.

Dokumenty


9.10.2018 | obecné

Zpravodaj Podkrkonoší pro podzim/zimu 2018

Stáhněte si Zpravodaj Podkrkonoší pro podzim/zimu 2018, kde si můžete přečíst novinky a zajímavosti v cestovním ruchu v Podkrkonoší.



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad