Bigbítový minifestival 2010


21.8.2010 | 18:00 | Zámecký park Lázně Bělohrad

Město Lázně Bělohrad pořádá 21.srpna 2010 v zámeckém parku od 18:00 tradiční bigbítový minifestival. Letos zahrají kapely Rónin, Hogo - dřevorubecký rock a Premier.

Rónin
by se svým zaměřením dala asi nejlépe popsat starým "českým" slovem big  bít. Pro škatulkáře by se ještě dalo říci, že se jedná o melodický rock, který ale občas umí i přitvrdit. Už od svého začátku v roce 1998 celá skupina vznikla jako parta čtyř (bývalých nebo ještě momentálních závodníků běžců na lyžích a nově jeden sdruženář), kteří mají rádi hudbu... Přesto, že Rónin hraje už delší dobu, nejintenzivnější vývoj začal teprve nedávno... všichni členové jsou plni elánu a když hrají, tak rozhodně naplno :-).

více na
http://bandzone.cz/ronin

Hogo - dřevorubecký rock
Kapela se vrací po 15leté odmlce, než Hogo rozprášil bohémský styl života stihli jsme opravdu hodně. Odehráli jsme velké množství koncertů na prestižních scénách a a s řadou špičkových skupin po celé republice a na Slovensku. Přišla nám nabídka odehrát šňůru po rockových klubech v Anglii, ale pravě v té době přišel konec a tak bylo po všem, vše vyznělo do prázdna.
No a mezi tím jsme vystřízlivěli, zmoudřeli, nakoupili jsme si nový nadobíčko a jdeme do toho znova! Rohodně si z toho nebudem dělat těžkou hlavu, a pojedem dál svůj dřevorubecký rock. Pro toho kdo neví co to znamená se motáme někde mezi Jižanským rockem a klacických Hardrockem. Nám to tak vyhovuje...

více na
http://bandzone.cz/hogodrevorubeckyrock

Premier
informace o kapele na webových stránkách
http://www.premier-rock.cz/cz/

Vstupenky na minifestival jsou v předprodeji v trafice Maja na náměstí v L.Bělohradě za 120,- Kč, na místě za 150,- Kč.


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad