Country festival Pod Hůrou


24.7.2010 | 14:00 | Zámecký park Lázně Bělohrad

Country festivaljedenáctý ročník, dnes již zaběhlého festiválku v Lázních Bělohradě se koná v nádherném prostředí zámeckého parku. Každoročně se zde předvede zhruba desítka kapel folkové, country a bluegrassové muziky a občas i nějaký písničkář.Vystřídají se zde kapely od těch, pro které je koncertování na tomhle pódiu vrcholem sezóny, až po zkušené matadory, pro které je muzika denním chlebem. Dlouholetý moderátor festivalu Mirek Ošanec ve spolupráci s místním Městským kulturním střediskem začali před dvěma lety uvádět pořad Objevy zvukového portýra.

 

Country festivalKaždých zhruba šest týdnů zve do kulturního sálu bělohradských Anenských slatinných lázní vždy dvě zajímavé kapely. Pořad je natáčen Českým rozhlasem sever a stal se jakýmsi výběrovým předkolem Country festivalu „Pod Hůrou“. To mělo samozřejmě vliv na výběr a kvalitu kapel.

 

 

Country festivalDoprovodnou akcí festivalu je sraz veteránských vozidel, takže je nejen co poslouchat, ale i na co koukat.

Cena vstupného je lidová, vstupenky v předprodeji  v Památníku K. V. Raise nebo na náměstí v trafice Mája jsou za 120 Kč, na místě 150 Kč.

plakát zde ke stažení 


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad