Felix Holzmann - včera, dnes a zítra


2.8.2014 | 20:30 | Bažantnice

Felix HolzmannOjedinělé divadelní představení opět vrací na jeviště nejpopulárnější scénky Felixe Holzmanna, a to ve stejné podobě, jak je lidé mají dodnes uloženy ve svých srdcích.

 

 

 

 

 

Mladý jihoafrický herec David Šír (semaforský Vodník z Kytice) nastudoval se svým kolegou Miroslavem Reilem nejznámější výběr z legendárního díla nezapomenutelného komika, jež je od dochovaných originálních nahrávek téměř k nerozeznání. Jednotlivá vystoupení velmi působivě spojuje a provází stará známá melodie s novým originálním textem v podání půvabných zpěvaček Markéty Zehrerové nebo Petry Jankové, které diváci znají z repertoáru divadla SEMAFOR (např. Sekta, Kytice nebo Dal si růži do polívky).

Příznivci poctivého čistého humoru se mají na co těšit. Celovečerní zábavná show připomíná pana Holzmanna především jako geniálního autora. Nehrával ve svých scénkách sám sebe, ale vymyšlené postavy, jimž propůjčil ojedinělý a neodmyslitelný styl, který nelze měnit.

Představení je v podstatě unikátní, neboť David Šír jako jediný v republice získal k dílu Felixe Holzmanna autorská práva a jako jediný je smí živě provozovat.

 



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad