Jam&Bazar - Top Of The 70´s Pop


5.8.2011 | 20:30 | Bažantnice

Jam&BazarPamatujete si na časy diskotékového opojení, dunící hudby, skvělé nálady a radosti ze života? Na nestárnoucí hity tajně nahrávané na kazeťáky a poslouchané z rádia? Tak pozor, přichází kapela Jam & Bazar!

 

 

Nabízí pecky, které všichni dobře znáte, které oslovují a baví již několik generací! To vše v živelné, pódiové show let sedmdesátých i osmdesátých, ke které nepochybně patří také stylové kostýmy. Kapelu, známou dnes již ve všech koutech České země, na Slovensku, v Německu i Polsku, tvoří skvělé zpěvačky a zkušení muzikanti.

Podtitul Top Of The 70´s Pop naznačuje, že kapela hraje ty největší pecky a notoricky známé melodie převážně tohoto období. Konec minulého století patřil k hudebně nejplodnějším, takže show Jam&Bazar je nabita známými hity. Stačí připomenout několik jmen: ABBA, Boney M, Suzi Quatro, Baccara, Blondie, Donna Summer, Bee Gees, ale ve svém repertoáru mají také českou pop music, zaručeně pobaví a potěší třeba české filmové melodie. Vystoupení, které nepostrádá drajv a energii bývá výtaným zpestřením večírků a plesů.

V podání Jam&Bazar můžete zažít večírek ve stylu kapely ABBA (samostatný blok v délce až 90 minut), nebo se stát účastníkem bláznivé párty s Boney M - (samostatný blok v délce až 30 minut). Na vlastní kůži tak pocítit tu pravou atmosféru let sedmdesátých.



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad