Jivínský Štefan - udílení ocenění za kulturní činnost


25.2.2015 | 16:00 | Sokolovna

JJivínský Štefanivínský Štefan – ocenění za kulturní činnost na území okresu Jičín – se bude 25. února 2015 předávat už podevatenácté. Tentokrát v Lázních Bělohradě.

 

 

 

 

 


Z nominací, které byly zaslány do konce loňského roku, byl vytvořen seznam, podávající přehled o různých aktivitách. Na jeho vzniku se podíleli členové Štefanské komise – sdružení, do něhož může vstoupit každý zájemce o zdejší kulturní dění. Kdo převezme cenu v kategorii za počin roku 2014, určí los, komu bude udělena za dlouhodobé působení v kultuře, rozhodně porota jmenovaná ze zástupců komise.

Pro vzpomínku na nezapomenutelného jičínského občana Josefa Štefana Kubína jsme se rozhodli již 19. rokem udělit Jivínského Štefana za pozoruhodný kulturní počin roku 2014 a za dlouholetou kulturní činnost.

Nominace na rok 2014

Slavnostní předání se bude konat v historický den - ve středu 25. února 2015 od 16.00 hodin v sokolovně v Lázních Bělohradě.

Prezence už od 15.15 hodin.

Vítáme tuto příležitost pro setkání lidí, kteří si mají co říci. Přijít může kdokoli. Potěší, když přinesete a vystavíte tu jakýkoli materiál o své bohulibé činnosti (fotografie, plakáty, noviny, publikace…).

Štefanská komise, Nadační fond Jičín - město pohádky, Knihovna Václava Čtvrtka v Jičíně, Prochoroviny, Město Lázně Bělohrad

Kontakt na pořadatele: Ladislav Stuchlík, mks@lazne-belohrad.cz, tel. 603 163 180


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad