kino: Školní výlet - středa večer


22.2.2012 | 19:30 | Kino

Školní výletMěsto Lázně Bělohrad Vás zve na promítání filmu Školní výlet natáčeného v Lázních Bělohrad. Školní výlet se v kině bude promítat od pondělí 20.2. do středy 22.2., případně v neděli 26.2 v závislosti na Vašem zájmu. Pokud zájem o vstupenky do kina v průběhu týdne klesne, promítat nebudeme. Využívejte proto prosím předprodej.

 

 

 

Vstupenky do kina v předprodeji v trafice Mája na náměstí budou k dostání od 10.února 2012 

 

Oficiální text distributora:

...v jiné době prožili nejkrásnější léta života, ve zcela jiné době zestárli...

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní, přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské.

Film je hereckým koncertem hvězd českého filmu jimž směle sekundují dnešní mladí herci. Film je pohodovou podívanou zvláště v dnešní uspěchané době.

Trailer k filmu:
Upoutávka na film ke shlédnutí

Režie:
Petr Šícha, Tomáš Magnusek

Hudba:
Patrik Ulrich

Hrají:
Libuše Švormová, Stanislav Zindulka, Tomáš Magnusek, Sandra Nováková, Jan Bendig, Ladislav Trojan, Miriam Kantorková, Kamila Moučková, Petr Oliva, Antonín Hardt, Stanislav Fišer, Uršula Kluková, Jana Švandová, Bořivoj Navrátil, Petr Kostka, Jiřina Jirásková, Ivanka Devátá, Nina Jiránková, Zdeněk Srstka, Agáta Hanychová, Petr Gergon Neumann, Milan Riehs, Oldřich Velen, Lubomír Lipský st., Pavel Vondruška, Jakub Zindulka, Patrik Ulrich, Marek Dobrodinský, František Křesťan, Marcela Onderková - Křesťanová, Liliana Malkina, Jana Altmannová, David Novotný, Jana Drbohlavová, Michal Milbauer, Milan Chára 



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad