Kino v sokolovně: Mimi šéf – rodinný podnik


20.2.2022 | 16:00 | Sokolovna

mimi sef kinoMěstské kulturní středisko ve spolupráci s Kinem na kolečkách si pro vás připravilo další filmové promítání. Jak nejlépe zahájit jarní prázdniny? Vezměte své děti na animovanou komedii Mimi šéf - rodinný podnik. Již třetí filmové pokračování úspěšného animovaného filmu Mimi šéf.

 

Bráchové Tim a Ted se v posledním díle konečně skamarádili a zdálo se, že jim to vydrží napořád. V pokračování s podtitulem Rodinný podnik jsou oba již dospělí a totálně odcizení. Co ale netuší je, jak nečekané společné stmelovací dobrodružství je čeká. Za vše může malá dcera Tima Tina, která je ve skutečnosti tajnou agentkou organizace Baby Corp a má za úkol odhalit velké spiknutí. A i když je Tina hodně šikovná, ví, že bez pomoci se neobejde. Na pomoc ji přijde její tatínek a strejda a díky tajemnému lektvaru, který dočasně udělá z dospělého malé dítě se vydávají na dobrodružnou tajnou výpravu. A tak se dospěláci promění v chlapce a vydají se do akce, při které k sobě znovu najdou cestu a kromě toho, jen tak mimochodem, zachrání svět, tak jak ho máme rádi.

Kdy: 20.2.2022
Od: 16:00
Kde: Sokolovna Lázně Bělohrad
Vstupné 100 Kč

Na místě možno zakoupit občerstvení: popcorn, pivo, limo, víno

Kino otevřeno hodinu před promítáním, děti do 12 let v doprovodu dospělého. Podmínky promítání podléhají aktuálním nařízením a situaci kolem covid 19.

 



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad