Na drátě je klokan - divadelní vystoupení


30.8.2014 | 20:30 | Zámecký park Lázně Bělohrad

Na drátě je KlokanMěstské kulturní středisko Vás srdečně zve na divadelní vystoupení poděbradského divadelního spolku Jiří s názvem "Na drátě je klokan"...

 

 

Na drátě je klokan je konverzační crazy komedie ze současnosti, odehrává se na české ambasádě v Panůrii. To je nový a zcela bezvýznamný ministát kdesi na jihu Arabského poloostrova, který se nedávno osamostatnil a kde Česká republika překvapivě jako jediná země světa otevřela své velvyslanectví. S ohledem na zanedbatelnost této mise až tak nikomu nevadí, že protekční velvyslanec vůbec není odborníkem na diplomacii, ale na vzácné brouky, již se v této oblasti hojně vyskytují. Poklidný život změní nečekaný objev zvláštní energetické hmoty, která na sebe okamžitě přitahuje mimořádný zájem všech mocností. V tu chvíli však vzniká pro podivínského velvyslance – entomologa - neřešitelný problém.

Komedie se značnou nadsázkou ukazuje takzvanou velkou politiku v nedbalkách a zejména všeobecně známý fakt, že i za zásadními rozhodnutími mohou být komické či nízké důvody a že jakákoliv funkce zdaleka ještě není zárukou moudrosti a rozumu.

Herci:

Igor Bareš j.h./ Karel Lhotský, Hana Svobodová, Jan Novák j.h. / Martin Daněk, Martin Kočí, Nataša Doležalová, Jaroslav Brendl, Jolana Fraňková / Kateřina Urbánková, Helena Pěchová, Martin Šípek, Karolína Lišková, Jakub Charvát.

Host alternující v roli velvyslance Holmana je profesionální herec Igor Bareš, člen činohry Národního divadla v Praze.

Host alternující v roli tajemníka je profesionální herec Jan Novák (Divadlo v Příbrami).

Více na stránkách divadelního spolku


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad