Na vlnách tónů a slov


26.9.2013 | 19:00 | Městská knihovna Lázně Bělohrad

Josef Pepson SnětivýMěstská knihovna Lázně Bělohrad Vás srdečně zve na hudebně literární večer s názvem Na vlnách tónů a slov s Josefem Pepsonem Snětivým, který se bude konat 26. září v městské knihovně od 19:00.

 

 

 

 


Hudebník a spisovatel Josef Pepson Snětivý představí své básnické sbírky Retroperspektiva a Z deště pod opak za svého hudebního doprovodu.

Josef Pepson Snětivý o sobě:
Narodil jsem se 26.3.1973 v Táboře a i tato skutečnost mi pomohla stát se na okresní úrovni jednookým králem mezi slepými. Záhy po narození jsme se s maminkou přestěhovali za tatínkem na nehostinný sever, kde jsem – konkrétně v Jablonci nad Nisou – strávil osmnáct let. Už odmalička mě zajímala hudba. Bylo to veselé období normalizace, a tak jsem rané dětství a mládí strávil nejprve poslechem a pak i účinkováním v dechovce na dobře placených a navštěvovaných akcích u příležitosti Velkého října, Vítězného února, Neméně vítězného května atd. Ale nejen dechovkou jsem byl živ, obrátil jsem se i jinými progresivními směry, jako je např. sudetský folklór atd.

pokračování na webu www.pepson.cz



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad