O jarňákách s večerníčkem


27.2.2022 | 23:59 | Zámecký park Lázně Bělohrad

o jarnakach s vecernickemCo podniknout s dětmi o jarňákách? V rámci projektu "Bělohradské příběhy" jsme si pro vás připravili malý kvíz po jehož vyluštění si můžete odemknout svoji odměnu.

 

 

 

 V zámeckém parku v Lázních Bělohradě je schováno celkem 12 QR kódů s hádankami, ale tentokrát to nebude tak jednoduché. Žádnou mapičku, kde přesně se QR kódy ukrývají nečekejte, musíte skutečně pátrat. Ale vězte, že hledání se vyplatí. Nejen, že si ověříte jak dobře večerníčky a pohádkové postavy znáte, ale připomenete si i známé znělky, které pohádky ohlašovaly. Akce potrvá pouze v týdnu jarních prázdnin a vyrazit můžete kdykoli.

A co budete tentokrát potřebovat? Krom dobré nálady a chuti si hrát, je potřeba chytrý telefon s přístupem na data a stáhnout a vytisknout si naši křížovku pro doplňování odpovědí. Tajenka je pak heslem, které vám odemkne tuto stránku s odměnou:

Kdo nemáte data nezoufejte, lze QR kódy najít, vyfotit si jej a přečíst je v teple domova až se dostanete k internetu a tam vše doluštit. Tedy lovu zdar.

Více na: www.belohradske-pribehy.cz
Akce potrvá od 21.2. do 27.2.2022



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad