Otevírání turistické sezóny na Zvičině 2015


2.5.2015 | 10:00 | Zvičina

ZvičinaJako každý rok i letos nám dovolte Vás co nejsrdečněji pozvat na symbolické otevírání turistické sezóny, které proběhne v sobotu 2. května 2015 od 10:00 hod. na Zvičině. Promoakce je pořádána sdružením Podzvičinsko, které spravuje cestovní ruch na území Podkrkonoší.

 

Již tradičně je akce pořádána v rámci společné akce Vítání jara v Podkrkonoší, kdy jsou spojeny akce Otevírání sezony na Zvičině, Májové víno na Kuksu a Vítání jara v Lázních pod Zvičinou. Akce budou propojeny autobusovou linkou firmy OSNADO. V popoledních hodinách se stane vrch Zvičiny již tradičním cílem Memoriálu Václava Dobeše – Šárovcova Lhota – Zvičina (Běh na Zvičinu).

Otevírání turistické sezóny probíhá ve spolupráci s MAS Podchlumí, s DDM Jedničkou ze Dvora Králové nad Labem a se ZŠ Bílá Třemešná. Od 10:00 hod. do 14:00 hod. je pro děti i dospělé připraven bohatý program. Přijďte si zasoutěžit v různých hrách, posedět si při poslechu živé hudby, shlédnout vystoupení dětí ze ZŠ Bílá Třemešná v kostele sv. Jana Nepomuckého na Zvičině, ochutnat či zakoupit si regionální produkty z Podkrkonoší nebo si prohlédnout informační materiály Podkrkonoší, Hradecka či Královéhradeckého kraje. Součástí akce bude i vyhlášení výsledků výtvarné soutěže Podzvičinsko očima dětí. Ceny do soutěže věnovala ZOO Dvůr Králové a Královéhradecký kraj.

Přijďte v sobotu 2. května 2015 strávit příjemný den se sdružením Podzvičinsko!

DM Podzvičinsko



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad