Otvírání turistické sezóny na Zvičině 2012


5.5.2012 | 10:00 | Zvičina

PodzvičinskoPODKRKONOŠÍ – dne 5. května 2012 od 10:00 hod. proběhne Otvírání turistické sezóny na Zvičině. Promoakce je jako každý rok pořádána sdružením Podzvičinsko, které spravuje cestovní ruch na území Podkrkonoší.

 

 

Tato kulturně – sportovní akce je pořádána v rámci projektu ,,Propagace Podkrkonoší“, který je financován z ROP NUTS II Severovýchod.

Již tradičně je akce pořádána ve spolupráci s MAS Podchlumí a akcí „Běh na Zvičinu“, nově také s akcí Vítání jara na Kuksu a s akcí hotelu Pod Zvičinou. Akce budou propojeny autobusovou linkou, kterou bude zdarma zajišťovat firma OSNADO.

Pro otvírání sezóny na Zvičině připravuje DM Podzvičinska ve spolupráci s DDM Jedničkou ze Dvora Králové nad Labem bohatý program nejen pro děti. Přijďte si zasoutěžit v malování nebo ,,sochání“ z modelíny, posedět při poslechu živé hudby, okusit kostelní atmosféru při flétnovém vystoupení souboru Pifferaios, ochutnat PODKRKONOŠÍ regionální produkt® nebo si prohlédnout informační materiály Podkrkonoší. Cyklisté jistě ocení možnost přepravy kol v autobusu, který bude zajišťovat dopravu k hotelu Pod Zvičinou a do barokního areálu Kuks. Občerstvení zajišťuje Raisova chata. Přijďte se v sobotu 5. 5. 2012 pobavit na Zvičinu, dorazí i dráček Zvičiňáček!

 

Program otvírání turistické sezóny na Zvičině 2012

DM Podzvičinsko


 


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad