V říši vůní - základní seminář aromaterapie


24.11.2016 | 18:00 | Městská knihovna Lázně Bělohrad

AromaterapieVšechny srdečně zveme do Městské knihovny na základní kurs aromaterapie, kterým nás bude provázet paní Mgr. Pavla Apostolaki. Během semináře s námi vstoupíte do světa vůní. Získáte základní znalosti v oblasti aromaterapie, naučíte se používat éterické oleje, poznáte rozdíly mezi čistými přírodními produkty a chemickými výrobky a sestavíte si svoji domácí lékárničku.

 

Lektorka Mgr. Pavla Apostolaki pracuje jako fytoterapeutka, aramoterapeutka a lektorka jógy. Její terapeutická praxe je zaměřena na prevenci, léčbu onemocnění a znovu nastolení dokonalého zdraví za pomoci přírodní medicíny a jógy. Je členkou Středomořské asociace pro fytoterapii „Greenhealth“ a „L´ Association Médicale pour la Promotion de la Phytothérapie“.  Je zakladatelkou a kreativní silou metody Medicina Body&Mind, kde spojuje své západní medicínské znalosti s léčivou silou jógy.

Pavla Apostolaki pravidelně vystupuje v Českém rozhlase a spolupracuje s Českou televizí. Přednáší, vede „wellness a spa programy“ v lázních a hotelových rezortech, workshopy, kurzy, semináře pro odborný personál i laickou veřejnost.

S jejími články se můžete pravidelně setkávat v časopise Lidé a Země, E15, Xantypa, Moje Zdraví, Meduňka, Ski Magazín, Fitness, Žena a život, v internetovém deníku Svobodné fórum a v dalších novinách, časopisech a na internetových portálech.

Vstupné 50,- Kč.

www.pavlaapostolaki.com



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad