Věra Klucká - energetické obrazy - vernisáž výstavy


4.7.2014 | 17:00 | Památník K. V. Raise

Věra Klucká, SpirálaZveme Vás na slavnostní vernisáž výstavy energetických obrazů Věry Klucké v Památníku K. V. Raise. Výstava bude otevřena vernisáží 4. července a potrvá do 10. srpna 2014.

 

 

Věrka Klucká pochází z Burmy z Asie. Dětství prožívala v Sůdánu, na soutoku Bílého a Modrého Nilu.Tam také jako dítě začala malovat a dočkala se prvních tvůrčích úspěchů. Právě tyto momenty považuje autorka za rozhodující při formování svého postoje k životu, pohledu na svět, vnímání prožitků, ale i silné potřeby zabývat se hlouběji lidskou podstatou a jemným předivem duše.               
                               
Touha po harmonii spolu s niternou potřebou pomáhat lidem vykrystalizovala do tvorby tzv. energetických obrazů. "Mé obrazy mohou svými jemnými vibracemi vyladit energetické bloky, které si vytváříme sami svým myšlením a činy, a spustit ozdravující proces. Léčivé jsou i barvy, každá má jinou frekvenci a působí na jiné úrovni."

Hodně se dnes hovoří o zdravém těle, o nutnosti čistit své tělo od nánosů, často však zapomínáme na to, že i myšlenky a hlavně myšlenky je třeba udržovat čisté. Není důležité, co děláme, jaké povolání máme, ale jaký motiv či úmysl máme," říká utorka.

Formou kroužků pracuje 7 let s indigovými dětmi.           
Své obrazy Věrka Klucká poprvé veřejně prezentovala v roce 2006 v galerii zámku Hrubý Rohozec. Od té doby vystavovala na řadě míst...


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad