Výprava za jarem


2.4.2021 | 08:00 | Sokolovna

SokolTJ Sokol Lázně Bělohrad 2. 4. 2021 zahajuje soutěžní akci. Vytvořili jsme pro vás středně dlouhou trasu s úkoly pro děti od 2-8 let a samozřejmě i pro všechny ostatní, kteří si chtějí například zpříjemnit běžnou procházku.

 

 

 

Než vyrazíte, vezměte si sebou prosím kartičku (nebo papír) na opis 15-ti symbolů a tužku.

Mapa výpravy za jaremTrasa začíná u budovy TJ Sokol Lázně Bělohrad, kde také na dveřích sokolovny najdete plánek trasy a první úkol.

Po trase se pozorně dívejte a hledejte očíslované obrázky s úkoly. Snažte se dle svých možností splnit daný úkol a nezapomeňte si překreslit symbol z levého horního rohu obrázku z každého stanoviště na soutěžní kartičku, jako známku toho, že jste úkol našli a splnili. V nouzi můžete opatrně mrknout na zadní stranu úkolu pro nápovědu.

Soutěžní pravidla:

  1. Soutěž potrvá od 2. 4. 2021 do 16. 4. 2021
  2. Po splnění všech úkolů zašlete překreslené symboly na kartičce nebo vlastním papíře na emailovou adresu akcebelohrad@seznam.cz (kartičku si můžete stáhnout a vytisknout z fb stránky TJ Sokol Lázně Bělohrad, případně ze stránek města Lázně Bělohrad (sekce Kalendář akcí). Nezapomeňte prosím vyplnit Vaše kontaktní údaje, abychom se s Vámi mohli domluvit na předání drobné odměny. 
  3. Odměny za splnění soutěže Vám budou předány po skončení nouzového stavu. Přesný termín předání odměn Vám sdělíme emailem hned jak to bude možné (cca 2. pol. dubna 2021). 
  4. V průběhu soutěže prosím dodržujte veškerá aktuální opatření v důsledku pandemie Covid-19 a buďte ohleduplní i k ostatním soutěžícím. Dodržujte rozestupy apod.

Doufáme, že si akci užijete, a i když nebudete soutěžit, tak Vám naše úkoly udělají radost a zpestří procházku.

Pokud nám budete chtít zaslat emailem fotky, jak plníte nějaké úkoly, nebo z průběhu cesty, budeme za ně moc rádi!

Vaše holky sokolky



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad