Za posledním puchýřem - čtvrtek


17.11.2016 | 00:00 | Lázně Bělohrad a okolí

Okolí BělohraduJiž letos na podzim se můžete těšit na jednu z nejlepších a největších turistických akcí ve střední Evropě – Za posledním puchýřem 2016, která se bude konat v malebném podkrkonošském městečku Lázně Bělohrad a v jeho romantickém okolí. Celé akci bude vévodit sobota, kdy se všichni turisti rozprchnou do okolí Lázní Bělohradu a nakonec se zase sejdou a vychutnají si večerní zábavu. Kromě toho si mohou již v pátek vybrat jeden ze zájezdů do míst, kam by se sami nevydali. Každý večer bude připraven doprovodný program jak kulturního, tak cestovatelského rázu.

PROHLÍDKA MĚSTA LÁZNÍ BĚLOHRADU S PRŮVODCEM
Ve čtvrtek v 15.30 hodin lze od hotelu Lázeňský dům absolvovat poznávací okruh městem s průvodkyní.

BAZÉN V LÁZNÍCH BĚLOHRADĚ
Hodinové koupání pro předem přihlášené je zajištěno ve čtvrtek v bazénu v areálu bělohradských lázní od 14.00 do 18.00 hodin. Vchod je z Jinovy ulice (vlevo před lázněmi).

PIVOVAR, MUZEUM POLODRAHOKAMŮ V NOVÉ PACE
Možnost návštěvy ve čtvrtek nebo pátek od 10.00 do 15.00 hodin. Je nutné, abyste zájemci o exkurzi pivovaru se předem přihlásili. Je nutné uvést den (čtvrtek – pátek) a hodinu návštěvy do 14. 11. na e-mailu: lubomir.hoska@hoska-tour.cz. Bez předchozí přihlášky nemáte záruku, že prohlídka pivovaru bude zajištěna.

PROMÍTÁNÍ V LÁZNÍCH BĚLOHRADĚ
Promítání je zajištěno ve čtvrtek v kulturním sále hotelu Grand od 19.30 do 21.45 hodin.

ČTVRTEČNÍ AUTOBUSOVÁ PŘEPRAVA L. BĚLOHRAD – PECKA
Autobusy na Pecku budou odjíždět z Lázní Bělohradu, autobusové stanoviště od 16.00 do 22.00 hodin každou celou hodinu, v případě potřeby pojedou častěji.

Ve čtvrtek bude prezentace (hotel Lázeňský dům na nám. K. V. Raise) otevřena od 14.00 do 22.00 hodin.

ZIMNÍ TÁBOŘENÍ
Proběhne na nádvoří hradu Pecka od čtvrtka do neděle. Podrobnější informace: Vladimír Sluka, Kostelní 536, 507 81 Lázně Bělohrad, tel.: 774 504 267, e-mail: vl.sluka@seznam.cz.

Více informací naleznete: puchyr2016.cz



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad