Za posledním puchýřem - neděle


20.11.2016 | 00:00 | Lázně Bělohrad a okolí

Panorama s hradem PeckaJiž letos na podzim se můžete těšit na jednu z nejlepších a největších turistických akcí ve střední Evropě – Za posledním puchýřem 2016, která se bude konat v malebném podkrkonošském městečku Lázně Bělohrad a v jeho romantickém okolí. Celé akci bude vévodit sobota, kdy se všichni turisti rozprchnou do okolí Lázní Bělohradu a nakonec se zase sejdou a vychutnají si večerní zábavu. Kromě toho si mohou již v pátek vybrat jeden ze zájezdů do míst, kam by se sami nevydali. Každý večer bude připraven doprovodný program jak kulturního, tak cestovatelského rázu.

TRASY – DO OSTROMĚŘE
Trasa na 11 km Od startu půjdete po zelené značce přes Šárovcovu Lhotu, Libín do Ostroměře. Cíl je na vlakovém nádraží od 11.00 do 14.00 hodin. V tomto čase bude otevřeno Muzeum Eduarda Štorcha a Karla Zemana. Převoz zavazadel bude zajištěn.

PREZENTACE
Prezentace bude po celou dobu turistické akce v kulturním sále hotelu Lázeňský dům na náměstí K. V. Raise v Lázních Bělohradě. Hotel leží přímo u autobusového stanoviště, vlakové nádraží je vzdáleno 500 m po modré turisticky značené cestě. Parkování autobusů a osobních aut je především v horní části náměstí. Parkovat lze i v přilehlé Barákově ulici. V neděli bude otevřena prezentace pouze od 8.00 do 10.00 hodin.

NEDĚLNÍ AUTOBUSOVÁ PŘEPRAVA PECKA – LÁZNĚ BĚLOHRAD
Autobusy do Lázní Bělohradu odjedou v 7.00, 8.00 a 9.00 hodin z prostoru před autokempinkem na Pecce a z náměstí o 5 minut později.

Více informací naleznete: puchyr2016.cz



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad