Zahájení lázeňské sezóny 2017


13.5.2017 | 10:00 | areál minigolfu

Zahájení lázeňské sezónyV květnu se můžete těšit na tradiční slavnostní zahájení lázeňské sezóny v malebném městečku Lázně Bělohrad. Čeká na vás bohatý doprovodný program, festival jídla a zábava pro děti i dospělé.

 

 

Food Festival

Všem milovníkům dobrého jídla i lahodných nápojů přineseme nevšední gastronomické zážitky. Akce se zúčastní velké množství gastro vystavovatelů, kteří si připraví lahodné speciality. Těšit se můžete na oblast „Street food“, neboli pouliční jídla, která areál naplní lákavými vůněmi různých lahůdek. Nebudou chybět regionální výrobci, kteří jsou držiteli ochranné známky „Regionální produkt Český ráj“.

Doprovodný program

Během akce bude probíhat celodenní doprovodný program a návštěvníci se mohou těšit na hudební koncerty, barmanskou a kuchařskou show, loutkové divadlo, různé prezentace vystavovatelů, soutěže, malování na obličej, chill-out zónu a program pro děti.

Koncerty

Hlavní porci zábavy a dobré nálady vám přinesou mladé tváře české hudební scény. Těšit se můžete na Thoma Artwaye, Pavla Calltu, kapelu Light & Love či písničkáře Michala Horáka.

Více informací na www.belohradzacina.cz


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad