Zahájení lázeňské sezóny 2018


26.5.2018 | 10:00 | areál minigolfu

Zahájení lázeňské sezónyV sobotu 26. 5. 2018 se můžete těšit na tradiční slavnostní zahájení lázeňské sezóny v malebném městečku Lázně Bělohrad. Čeká na vás bohatý doprovodný program, festival jídla, den otevřených dveří ve sportovním areálu a zábava pro děti i dospělé.

 

 

Food Festival

Všichni milovníci dobrého jídla i lahodných nápojů si přijdou na své. Čeká na vás nevšední gastronomické zážitky. Můžete se těšit na zajímavé projekty jako Brouk na talíři nebo Beverage Book. Z hotelů se bude prezentovat Spa resort Tree of Life.

Doprovodný program

Během akce bude probíhat celodenní doprovodný program a návštěvníci se mohou těšit na hudební koncerty, barmanskou a kuchařskou show, loutkové divadlo, různé prezentace vystavovatelů, malování na obličej, chill-out zónu a program pro děti.

Dále proběhne den otevřených dvěří sportovního areálu, od 11:00 loutkové divadlo v dětské zóně. Skákací hrad a minigolf je tradiční samozřejmost.

Koncerty

Hlavní porci zábavy a dobré nálady přinese kapela Lake Malawi a zpěvák Jakub Ondra. Těšit se můžete také kapelu Petr Matyáš Cibulka a kapelu Druhá identita.

Celý program události zde ke stažení.

Další informace o této velké události naleznete na webu www.belohradzacina.cz

Akce proběhla za finanční podpodpory Královéhradeckého kraje.

Logo Královéhradeckého kraje



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad