Živák lázeňský - 40. pokračování


20.11.2015 | 19:00 | Kulturní sál lázní

Živák lázeňskýMěstské kulturní středisko Lázně Bělohrad uvádí Živák lázeňský původně Objevy zvukového portýra - pořad pro milovníky folkové, trempské, country a příbuzné muziky se postupem času se stal výběrovým předkolem letního Country festivalu „Pod Hůrou“.

 


Na podzim letošního roku vstupuje do svého sedmého ročníku.
V Bělohradě dobře známý Mirek Ošanec uvede v sále lázní jeho čtyřicáté pokračování, do kterého pozval další vynikající interprety. Pořad se natáčí a záznam se vysílá na Českém rozhlase - Koncert studia noc po celé republice a na internetovém rádiu Folk.

V pořadu vystoupí Randez - fou.

Rendez-fou

je volné sdružení hudebních radikálů pocházející z Jihlavska, které se schází od dubna 2013. Dle hudebního dramaturga rádia Proglas Milana Tesaře se jedná o „kapelu, která i jako duo dokáže nabídnout až neuvěřitelně plnou a barevnou hudbu na pomezí folku, swingu a šansonu. Navíc skvělou i po skladatelské i textařské stránce.“

Jihlavské trio Rendez-fou se ze dvou třetin personálně překrývá se skupinou Honzíkova cesta. Pouze baskytaru nahradil cajón. Ve studiu Proglasu skupina vystoupila živě v květnu 2013.


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad