Živák lázeňský - Petr Rimský a Misitu, X-tet


22.2.2019 | 19:00 | Kulturní sál lázní

Živák lázeňskýPořad pro milovníky folkové, trempské, country a příbuzné muziky se postupem času stal výběrovým předkolem letního Country festivalu „Pod Hůrou“.

 

 

 

 

Na podzim letošního roku vstupuje pořad do svého desátého ročníku. V Bělohradě dobře známý Mirek Ošanec uvede v sále lázní jeho šedesáté druhé pokračování, do kterého pozval dalšíh interprety skupinu Petr Rimský a Misitu a vokální skupinu X-tet.

Vstupné 50 Kč

 

Petr Rimský a Misitu

 

Petr Rímský má konečně vlastní album, které už je nějakou chvíli na světě! Zákon o zachování lásky. Po řadě let úspěšného koncertování, po dávných nahrávkách na malých deskách či společných samplerech, po mnoha spolupracích na nahrávkách muzikantských kolegů, po několika hudebních oceněních, po letech publikování a lektorských činností, konečně vyšlo také samostatné album Petra Rímského - Zákon o zachování lásky.

 

Více informací na www.rimsky.cz

 

X-tet

Na sklonku roku 2006 se začíná psát historie naší vokální skupiny, která vznikla z party zpívajících kamarádů, jejichž počet nebyl stálý. Dnes tvoří X-tet čtyři tety a jeden strejda. Hlavní složkou repertoáru se staly černošské spirituály, i když jejich smršť občas protne i píseň z jiného soudku. Sami se řadíme mezi "příbuzné žánry" folku, jak se často píše v podtitulech folkových festivalů... Vystupujeme na koncertech, festivalech i při různých dalších příležitostech po městech celé naší republiky.

Více informací na www.x-tet.cz


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad