50. ročník tenisového turnaje Memoriál Luďka Kučery


18.7.2020 | 08:00 | Bažantnice

Tenisové kurty v BažantniciTenisový svátek v bělohradské Bažantnici! V rámci 50. ročníku tenisového turnaje mužů Memoriálu Luďka Kučery, jenž bude probíhat od 18. do 20. července, zavítají do tenisového areálu v Bažantnici velká jména českého tenisu.

 

 

Exhibiční utkání odehraje v sobotu od půl šesté večer 26. nejlepší hráčka světa Karolína Muchová. Chybět nebude ani autogramiáda pro děti, které se zúčastní i nejlepší český deblista současnosti Roman Jebavý. Pro další velké jméno nemusíme chodit daleko. Účast potvrdil wimbledonský šampion a jeden z nejslavnějších českých hráčů historie Jan Kodeš.

Exhibičním utkáním rozhodně sobotní program nekončí. Ve večerních hodinách vystoupí v Bažantnici popový zpěvák Honza Kalousek. Následovat bude párty s DJ Jirkou. „Chtěli bychom pozvat širokou veřejnost do našeho útulného areálu v Bažantnici, snažili jsme se připravit bohatý sportovní a kulturní program. Proto věříme, že si společně celou akci užijeme," říká za organizační výbor turnaje Libor Kindl.

Událost na Facebooku.



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad