Country festival Pod Hůrou 2012


21.7.2012 | 14:00 | Zámecký park Lázně Bělohrad

Country festival Pod Hůrou 2012Country festival „Pod Hůrou“ vstupuje letos do svého 13. ročníku. Představí se na něm 10 kapel. Většina z nich prošla výběrem v pořadu Objevy zvukového portýra, který připravuje Městské kulturní středisko za zásadní hudební, moderátorské a autorské spolupráce s Mirkem Ošancem. Ten také moderuje od roku 2000 bělohradský Country festival.

 

Mimo kapel vybraných na Objevech zvukového portýra,  vystoupí i renomované kapely, mezi něž patří například sk. Monogram, Devítka a hlavně legendární Spirituál kvintet.

Seznam všech kapel naleznete na plakátu v příloze

Celá akce je zarámovaná nádherným prostředím bělohradského zámeckého parku a dobrým občerstvením. Doplňkovým programem je již po několik let představení veteránských vozidel a jejich spanilá jízda festivalovým areálem.

Akce je zajištěna proti nepřízni počasí částečně zastřešeným hledištěm. Je zde možnost přespat ve vlastním stanu.

Vstupenky jsou v předprodeji od 2. července v trafice Mája na bělohradském náměstí, nebo v Památníku K. V. Raise za pouhých 150 Kč. Přímo na místě pak za 200 Kč. Kdo přijede motocyklovým nebo automobilovým veteránem a vystaví jej má vstup zdarma.

Fotografie z předchozích ročníků festivalu naleznete ve fotogalerii

Plakát v příloze ke stažení



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad