Drakiáda a Festival regionálních produktů na Zvičině


9.10.2021 | 13:00 | Zvičina

ZvičinaPodzim se hlásí o své slovo, a jak jinak ho nejlépe přivítat než drakiádou. Přijďte v sobotu 9. října 2021 na Zvičinu, kde se uskuteční tradiční drakiáda spojená s Festivalem regionálních produktů.

 

 

 

Součástí programu, který odstartuje v 13 hodin a potrvá až do 17 hodin, bude oblíbená drakiáda pro děti i dospělé. Tu si pro vás připravíme ve spolupráci s DDM Jednička ze Dvora Králové nad Labem. Že se kreativitě a dobrým nápadům meze nekladou, dobře víme, a proto oceníme originální a doma vyrobené draky nejrůznějších barev i tvarů. Draka však bude možné zakoupit i přímo na místě a drobné odměny se dočkají všichni účastníci nebeského klání.

A to není zdaleka vše!

Na vrchu Zvičina bude zároveň připraveno téměř třicet regionálních výrobců se svými produkty. Chybět nebude sladké ani slané pečivo, med a medovina, čerstvě mletá káva či čokoláda. Ochutnat a zakoupit bude možné regionální pivo, mýdla, šité hračky, šperky, bylinky a mnoho dalších produktů nejen z oblasti Podkrkonoší, ale i z Českého ráje, Krkonoš či Hradecka.

Po celý den nás bude provázet živá hudba, dílničky pro nejmenší a další doprovodný program. Zároveň budou vyhlášeni výherci 6. ročníku výtvarné soutěže „Podzvičinsko očima dětí" a vítězům budou na místě předány ceny.

V jednom ze stánků naleznete taktéž pestrou nabídku turistických propagačních materiálů, letáků a map z celého Královéhradeckého kraje.

Akci organizuje spolek Podzvičinsko ve spolupráci se svými členy, a je finančně podpořena Královéhradeckým krajem a Ministerstvem pro místní rozvoj.

Připojte se 9. října k nám a přijďte na vrch Zvičina, kde se symbolicky rozloučíme s uplynulou turistickou sezónou a přivítáme podzim! Příjemně stráveného sobotního odpoledne jistě nebudete litovat.

DM Podkrkonoší

 

 



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad