Hledám milence, zn. spěchá 2012


13.7.2012 | 20:30 | Zámecký park Lázně Bělohrad

Hledám milence, zn. spěcháMěstské kulturní středisko Vás zve na divadelní představení v podání známých herců s názvem: "Hledám milence, zn. spěchá". Vystoupení se bude konat v zámeckém parku 13. července 2012.

 

 


Miroslav Oupic, Jindra Kriegel

HLEDÁM MILENCE, ZN: SPĚCHÁ!
Obsazení: 5 mužů, 2 ženy

Hra, která vychází z divadelní hry Však já ji jednou přistihnu! a je upravena pro Divadelní společnost Artur.

Láska verus Sex v komedii o vztazích během krize středním věku.
Jaroslav je neúspěšný malíř po padesátce. Po třiceti letech manželství s podnikatelkou Miladou však na něj přišla druhá míza, a tak se schází s mladou milenkou Anetkou. Se svou manželkou, která jej již ničím kromě peněz nepřitahuje, by se nejraději rozvedl, ale pak by ztratil dobré finanční zázemí. A mladé milenky, Anetka vůbec není výjimkou, jsou v tomto směru přece dosti náročné a vynalézavé…
Jednoho dne Jaroslav opět o rozvodu uvažuje. S Anetkou probírají variantu, jak se rozvést a přesto z toho získat dost peněz. Jaroslav by měl svou ženu přistihnout při nevěře, přitom vše zdokumentovat, a pak bude hračkou se rozvést a vysoudit polovinu majetku a její firmy. Aby měli oba milenci vše pod kontrolou, vyšlou na Miladu podplacené milence-provokatéry. A to by bylo, aby ji Jaroslav alespoň při jedné nevěře nepřistihl! Situační černá komedie přibližuje s humorem a ironií co všechno jsou lidé pro peníze a nové milostné vztahy ochotni udělat.

Herecké obsazení hry v Divadelní společnosti Artur:
Jindra Kriegel
Michaela Kuklová/Bára Mottlová
Veronika Nová/Dominika Kadlčková/Tereza Šefrnová
Miroslav Šimůnek
Václav Upír Krejčí/Jaroslav Šmíd/Tomáš Krejčíř
Petr Jablonský
 


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad