Homeless - divadelní představení pro dospělé


2.3.2017 | 19:00 | Kulturní sál lázní

HomelessMěstské kulturní středisko v Lázních Bělohradě připravilo na čtvrtek 2. 2. od 19 hodin v sále lázní divadelní představení pro dospělé Homeless. Hru uvede divadelní soubor Sem Tam Fór ze Slavičína.

 

 

Houmeless

Život je jen náhoda. Komedie ze dvou pólů společnosti. Je lepší být významným manažerem nebo bezdomovcem? Nezáleží na tom co jsme, ale jací jsme!

Hořká komedie v níž divák proniká do osudů a vztahů dvou lidí, kteří se náhodou potkají. Takové "náhodné" setkání, může zažít kdokoliv z nás už zítra, už dnes! Lidské osudy jsou vrtkavé, pomíjivé a proměnlivé a zjistíme-li to až ve chvíli takového setkání, mohlo by být už pozdě...

Autor - Pavel Němec, režie - Jan Julínek, technika - Jan Julínek, hrají - Jakub Janíček

Vstupné 100 Kč.

 

Sem Tam Fór

Nezávislá divadelní scéna SemTamFór vznikla v roce 2012. V současné době funguje na bázi nezávislého zájezdového divadla, mezi její stálé zájezdové scény patří města Zlín, Brno a Hradec Králové. Naše představení však můžete vidět po celé republice. Dramaturgii divadla tvoří zejména komediální repertoár a hry pro děti a mládež, proto se o našem divadle píše jako o divadlu pro všechny generace.

Jádro souboru představuje ředitel, umělecký šéf a režisér divadla Jan Julínek, dramaturgyně a scénáristka Jana Žáčková, produkční tým Aneta Bačíková a Michaela Vrbová a herci, kteří vystudovali Vyšší odbornou školu umění ve Zlíně. Mezi naše externí spolupracovníky patří kolegové z celé České republiky, zejména pak z Městského divadla Zlín, brněnského Divadla Polárka, Divadla Šumperk a pražského Divadla Bez Hranic.



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad