kino: FIMFÁRUM do třetice všeho dobrého


7.3.2012 | 09:00 | Kino

FimfárumSoubor tří pohádek - Jak obři na Šumavě vyhynuli, O kloboučku s pérkem sojčím aneb Král měl syny a Rozum a Štěstí.

 

 

 

 

Vstupné: 50,- Kč


Jak obři na Šumavě vyhynuli. Pohádka se odehrává ve světě lidí a ve světě obrů. Štáb filmového týdeníku vypraví do šumavských hvozdů odhalit pravdu o tom, zda tam opravdu žijí nebo nežijí obři, hrající pradávnou hru „na většího“.

O kloboučku s pérkem sojčím aneb Král měl syny. Král si vysoko v horách zapomněl klobouček se sojčím pérkem a teď se mu po něm ve stáří zastesklo. Cesty do hor jsou však složité a je otázkou, zda dojede Rychlomilův Bugasseratti nebo Bull-Bagr Speciál královského syna Siloslava. Nebo že by přeci jen moped třetího syna Honzy?

Rozum a Štěstí.Dá se žít bez rozumu, nebo bez štěstí? Když spolu páni Rozum a Štěstí uzavřou sázku, rozhodnutí o jejich nepostradatelnosti má potvrdit hloupý pasák vepřů Ludvík

Tento kulturní pořad pro Vás připravilo Městské kulturní středisko Lázně Bělohrad ve spolupráci s občanským sdružením při Základní škole Lázně Bělohrad v rámci týdne plného zábavy s názvem - Neseďte děti o jarních prázdninách doma


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad