Kino - Láska na špičkách


16.1.2022 | 18:00 | Kino

film laska na spickachMěstské kulturní středisko ve spolupráci s Kinem na kolečkách si pro vás připravilo promítání české romantické komedie Láska na špičkách.

 

 

 

Příběh je zasazen do malého města a okolí na Broumovsku. Bývalá primabalerína Tereza, která po úrazu skončila kariéru profi tanečnice a přestěhovala se s manželem Petrem a sedmiletou dcerou Maruškou na opuštěný mlýn, který zdědila po babičce. Stavení si rekonstruují a Tereza si přivydělává tím, že vede v místní škole kroužek pohybové výchovy. Učí životem unavené ženy dávno zapomenutým tanečním pohybům a jejich dcerky základům baletu. Manželství prochází krizí. Naštěstí jsou tu její malé „primabaleríny", které mají do dokonalosti daleko, ale o to víc jsou roztomilejší a pomáhají Tereze udržet si optimismus. Jedné noci však začne mlýn hořet a na scéně se objevují dobrovolní hasiči a jejich hezký velitel Petr. A vše se začne zamotávat.

Tato komedie sice vypráví příběh z Broumovska, ale bystrému divákovy neunikne fakt, že pro film byly použity interiéry a exteriéry Jičínska a okolí. O dobrou zábavu se postará hvězdné obsazení v podání Jakuba Koháka, Vici Kerekes, Igora Chmela a dalších.

Kdy: 16.1.2022
Od: 18:00
Kde: Sokolovna Lázně Bělohrad
Vstupné: 130 Kč

Na místě možno zakoupit občerstvení: popcorn, pivo, limo, víno

Kino otevřeno hodinu před promítáním, děti do 12 let v doprovodu dospělého. Podmínky promítání podléhají aktuálním nařízením a situaci kolem covid 19.

 



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad