O Budulínkovi, divadlo pro děti


1.3.2020 | 10:00 | Kulturní sál lázní

Pohádka o BudulíkoviMěstské kulturní středisko Lázně Bělohrad Vás zve na pohádku "O Budulínkovi". Kdo by neznal Budulínka? A kdo by nevěděl, že to nakonec dobře dopadlo, že dědeček s babičkou Budulínka z liščí nory zachránili?

 

 

Tak ten by se měl přijít určitě podívat a vy co už Budulínka znáte, přijďte samozřejmě taky. Představení je určeno dětem od 2 do 12 let. Pohádka získala cenu: Junior Chotěboř 2015.

Ale jak to vlastně všechno začalo? Budulínek neposlouchal babičku a nedbal rad, co mu dával dědeček. A tak není divu, že se jednoho dne dostal do pěkné šlamastyky, protože i přes varování svých prarodičů, aby nikomu neotvíral, vpustil do domu proradnou lišku. Ta nelenila a Budulínka unesla do své nory. Kdo ví, co by se s malým nezbedou stalo, kdyby dědeček s babičkou společně nevyrazili na záchrannou výpravu.

Představení, s dobře známou zápletkou klasické české pohádky. jsme se snažili obohatit o nové pojetí. Někdo neposlouchá a někdo zase neslyší. Téma poslouchání se v pohádce netýká pouze neposlušného Budulínka, ale také babičky a dědečka, kteří naopak slyší velmi špatně.

A jak to dopadne? Uvidíte v naší pohádce.

Námět : J.V.Pleva
Scénář : V.Fischer
Scéna a loutky : ŠaVla
Kostýmy : ŠaVla
Hrají a zpívají: Šárka Klečková a Vlasta Fischer divadlo KAPSA Andělská Hora

Vstupné 50 Kč.


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad