Objevy zvukového portýra - 16. pokračování pořadu


11.11.2011 | 19:00 | Kulturní sál lázní

Objevy zvukového portýraMěstské kulturní středisko Lázně Bělohrad uvádí 16. pokračování pořadu Objevy zvukového portýra pro milovníky folkové, trempské, country a příbuzné muziky.

 

 

Po tři roky byly Objevy zvukového portýra pravidelně vysílány v pořadu Zvukový portýr, připravovaný od roku 1987 Mirkem Ošancem a Pavlem Havlíkem na stanici „Český rozhlas Sever“.  Postupem času se staly předkolem letního Country festivalu „Pod Hůrou“, který z něho vytěžil řadu zajímavých kapel.  Na podzim letošního roku vstoupily Objevy do svého čtvrtého ročníku.

V Bělohradě dobře známý Mirek Ošanec uvede v sále lázní jeho šestnácté pokračování, do kterého pozval další vynikající innterprety Duo Ivo Cicvárek a Lada Šimíčková a skupinu Mošny.

 

Duo Ivo Cicvárek a Lada Šimíčková
Výtečné brněnské duo tvořené zpěvačkou Ladou Šimíčkovou a pianistou Ivo Cicvárkem si získalo řadu fanoušků nejen na festivalu Zahrada.

Mošny
Brněnská vokální skupina MOŠNY vznikla na podzim roku 1992. Její repertoár tvoří zejména vícehlasé původní písně z dílny Ivo Cicvárka, ale i skladby z různých žánrů ve vokální úpravě kapelníka Jiřího Mrázka (spirituály, gospely, skotské a irské balady, písně z muzikálů či kousky z klasické hudby).

Více v příloze



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad