Objevy zvukového portýra - 20. pokračování pořadu


27.4.2012 | 19:00 | Kulturní sál lázní

Objevy zvukového portýra - 18. pokračování pořaduMěstské kulturní středisko Lázně Bělohrad uvádí Objevy zvukového portýra. Na 20. pokračování pořadu Vám v Bělohradě dobře známý Mirek Ošanec uvede v sále lázní skupinu KaBáJa a Petru "Šany" Šanclovou.

 

 

Objevy zvukového portýra, pořad pro milovníky folkové, trempské, country a příbuzné muziky.

Po tři roky byly Objevy zvukového portýra pravidelně vysílány v pořadu Zvukový portýr, připravovaný od roku 1987 Mirkem Ošancem a Pavlem Havlíkem na stanici „Český rozhlas Sever“.  Postupem času se staly předkolem letního Country festivalu „Pod Hůrou“, který z něho vytěžil řadu zajímavých kapel.  Na podzim letošního roku vstoupily Objevy do svého čtvrtého ročníku.

 

skupina Kabája [Jablonec nad Nisou]
Kapela KABÁJA vznikla v létě roku 2006. Od té doby spolu její členky tráví každý den nejen jako kapela, ale hlavně jako nejlepší kamarádky. Mají rády hudbu, smích a pohodu a veselé lidi kolem sebe. Hrají ve složení Kateřina Novotná – baskytara, zpěv, Kateřina Císařová – kytara, zpěv a Bára Purmová – kytara, zpěv.

 

Petra "Šany" Šanclová, *30.9.1975 (Jihlava),
česká písničkářka, zpěvačka a multiinstrumentalistka, která již delší dobu žije na jihu Moravy. V minulosti Šany spolupracovala se spoustou známých osobností naší folkové scény. Neminulo ji účinkování v Javůrkově Bokomaře, ani v kapele Vlasty Redla, která se jmenovala Každý den jinak, spolupracovala se Slávkem Janouškem a Jaroslavem Samsonem Lenkem.

V roce 2006 vytvořila Šany první vlastní desku "Ze země vah", na níž uplatnila své skladatelské a textařské schopnosti. Postupem času se rozhodla vydat na sólovou koncertní cestu. Nyní jí můžete spatřit nejen na svých sólových projektech, ale i jako hosta Nadi Urbánkové, Pavlíny Jíšové a kapely BOKOMARA.
 


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad