Otvírání turistické sezóny na Zvičině 2014


3.5.2014 | 10:00 | Zvičina

PodkrkonošíJako každý rok i letos nám dovolte Vás co nejsrdečněji pozvat na symbolické otevírání turistické sezóny, které proběhne v sobotu 3. května 2014 od 10:00 hod. na Zvičině.

 

 

Promoakce je pořádána sdružením Podzvičinsko, které spravuje cestovní ruch na území Podkrkonoší.

Již tradičně je akce pořádána v rámci společné akce Vítání jara v Podkrkonoší, kdy jsou spojeny akce Otevírání sezony na Zvičině, Májové víno na Kuksu a s akcí hotelu Pod Zvičinou Festival regionálních produktů Východních Čech. Akce budou propojeny autobusovou linkou firmy OSNADO a vlakovým motorovým vláčkem společnosti MBM Rail s.r.o.

Otevírání turistické sezóny probíhá ve spolupráci s MAS Podchlumí a s DDM Jedničkou ze Dvora Králové nad Labem. Od 10:00 hod. do 14:00 hod. je pro děti i dospělé připraven bohatý program. Přijďte si zasoutěžit v různých hrách, posedět si při poslechu živé hudby, okusit kostelní atmosféru při varhanním koncertu flétnového souboru Pifferaios, projet se na koni/poníkovi, prohlédnout si ukázku dravých ptáků, ochutnat či zakoupit si PODKRKONOŠÍ regionální produkt®, trdelník, langoš aj. nebo si prohlédnout informační materiály Podkrkonoší, Hradecka či Královéhradeckého kraje. Občerstvení zajišťuje Raisova chata. Přijďte v sobotu 3. května 2014 strávit příjemný den, dorazí i dráček Zvičiňáček!

DM Podzvičinsko

Více informací na stránkách www.podkrkonosi.eu

Plakát v příloze ke stažení



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad