Rolling stones revival band Brno


14.7.2012 | 20:30 | Zámecký park Lázně Bělohrad

Rolling stones revival band BrnoMěstské kulturní středisko Lázně Bělohrad Vás srdečně zve do zámeckého parku na koncert skupiny Rolling stones revival band Brno, který se uskuteční 14. července 2012 od 20:30 hodin.

 

 


Rolling Stones revival byl založen v roce 1997 v Brně, jako pocta této největší legendární, dosud hrající kapele. Zakládajícími členy jsou spoluhráči z tehdejší kapely Grassův pytel.

Jsou to kytarista Radim Zelina jako Keith Richards, baskytarista Richard Měřínský jako Bill Wyman. V roce 2007 došlo ke změně na postu zpěváka, kdy Laďu Krutu nahradil Adam Vrbas jako Mick Jagger. Skupinu dále tvoří bubeník Karel Brožek jako Charlie Watts a kytarista Jan Růžička jako Ron Wood. Od května 2009 s kapelou vystupuje klávesista Daniel Kyzlink a od roku 2010 hraje kapela is dechovou sekcí.

Skupina má za sebou výjezdy do Rakouska, Německa, Itálie, vystoupení v České Televizi, TV Prima, Nova a také spousty koncertů po klubech a na festivalech v tuzemsku.

Členové Rolling Stones revivalu mají rádi zvonivý kytarový zvuk, plzeňské pivo, a Keitha Richardse, který na konto svého osobitého stylu hry na kytaru tvrdí : „to máte pět strun, dva prsty a jednu díru do prdele“ a tak dál - s písní na rtech, Telecasterem v ruce a s dírou v prdeli tahle kapela postrkuje tu stonesovskou rozhrkanou káru.

Členové:
Radim Zelina - kytara, vokál
Richard Měřínský - baskytara, vokál
Karel Brožek - bicí
Jan Růžička - kytara, vokál
Adam Vrbas - zpěv
Daniel Kyzlink - klávesy
 


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad