Zahájení Mezinárodního folklorního festivalu Pod Zvičinou 2017


15.6.2017 | 18:30 | areál minigolfu

MFF 2017Tímto vás zveme na oficiální slavnostní zahájení již 43. ročníku Mezinárodního folklorního festivalu Pod Zvičinou, který je třetím nejstarším festivalem v Čechách. Festival bude zahájen od 18:30 představením zahraničních souborů v areálu areálu Lázní Bělohrad a.s.

 


Od tohoto okamžiku čeká naše malé městečko 4 denní maraton písní, tanců, zábavy a doprovodných programů. V krásném prostředí lázeňského areálu budete moci shlédnout umění našich vzácných zahraničních hostů z Kanady, Kostariky, Bosny a Hercegoviny, Maďarska, Gruzie a Indie. Za české soubory nás v průběhu festivalu navštíví Formani ze Slatiňan, Furiant z Českých Budějovic, Slovácký krúžek Svatobořice - Mistřín, Verpán z Prahy, Valašský soubor Portáš z Jasenné, domácí soubor Hořeňák a Hořeňáček.

Čtvrtek bude zajímavý pro děti v Nové Pace, kde se uskuteční 2 výchovné koncerty za účasti zahraničních souborů a Hořeňáčku. Večer bude festival slavnostně zahájen v areálu Lázní Bělohrad, a. s. Své tradice předvede Indie, Kostarika, Gruzie, Maďarsko, Bosna a Hercegovina a Kanada.

Vstupné dobrovolné.

Více informací na www.podzvicinoufest.cz nebo na facebooku



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad