Zavírání turistické sezony na Zvičině 2018


13.10.2018 | 13:30 | Zvičina

Drakiáda na ZvičiněSpolek Podzvičinsko společně se svými členy a partnery vás srdečně zve na akci Zavírání turistické sezony na Zvičině. S letní turistickou sezonou se symbolicky rozloučíme v sobotu 13. října 2018 na vrchu Zvičina. Podzimní akce bude probíhat od 13:30 do 16:30, součástí bude výstava fotografií Fotosoutěže Podkrkonoší 2018 a vyhlášení výherců této fotosoutěže.

 

Návštěvníci se mohou těšit na regionální produkty Podkrkonoší, živou hudbu a občerstvení, informační stánek, který bude nabízet propagační materiály z Podkrkonoší a z celého Královéhradeckého kraje. Dále je připravena výstava fotografií Fotosoutěže Podkrkonoší 2018, drakiáda, dílnička pro děti a další aktivity. Během programu budou vyhlášeni vítězové fotosoutěže a vítězům budou předány ceny. Více informací naleznete na www.podkrkonosi.eu.

Zavírání turistické sezony na Zvičině je tradičně připraveno ve spolupráci s Královéhradeckým krajem, MAS Podchlumí, DDM Jednička Dvůr Králové nad Labem, Raisovou chatou, regionálními výrobci a s členy spolku Podzvičinsko.

Těšíme se na shledání DM Podzvičinsko



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad