Živák lázeňský - 47. pokračování


20.1.2017 | 19:00 | Kulturní sál lázní

Živák lázeňskýMěstské kulturní středisko Lázně Bělohrad uvádí pořad Živák lázeňský. Pořad pro milovníky folkové, trempské, country a příbuzné muziky se postupem času stal výběrovým předkolem letního Country festivalu „Pod Hůrou“.

 

 

Na podzim loňského roku vstoupil pořad do svého osmého ročníku. V Bělohradě dobře známý Mirek Ošanec uvede v sále lázní jeho čtyřicáté sedmé pokračování, do kterého pozval další vynikající interprety. 

Tentokrát se představí Arnošt Frauenberg, známý z pořadu „Na Stojáka“ a Honza Žamboch, dvojnásobný držitel žánrové ceny „Anděl“

Pořad je natáčen a uváděn na internetovém Country rádiu.

 

Arnošt Frauenberg

Arnošt Frauenberg, písničkář ze středočeského Žebráku, je jedním z nejvýraznějších a nejtalentovanějších písničkářů nastupující generace. Ve svých živých vystoupeních nabízí porci zábavy v podobě písní lyrických i humorných, které při koncertech prokládá krátkými básničkami, pro A.F. specifickými absolutním rýmem.

 

Honza Žamboch

Jan Žamboch, uznaváný písničkář, autor populární folkové dvojice Žamboši (kterou sdílí se svou manželkou), se prvně dostal ke kytaře již na základní škole. Jeho fanoušci by tedy měli děkovat tatínkovi Jana Žambocha, který nejen že ho naučil prvních pár tónů na kytaru, ale také ho obeznámil s existencí tehdejší umělců (Karel Kryl, Jaroslav Hutka apod.), kteří mají velký podíl na tom, že kytara a hudba již nikdy nevymizely z Honzovy hlavy. Ani ze srdce.


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad