ZRUŠENO - Na drátě je klokan - divadlo


9.8.2013 | 20:30 | Zámecký park Lázně Bělohrad

Na drátě je klokanV pátek 9. srpna v zámeckém parku vystoupí Poděbradský divadelní soubor Jiří. Divadelní hra Na drátě je klokan, jejíž autorem je Ladislav Langr, je konverzační crazy komedie ze současnosti, odehrává se na české ambasádě v Panůrii...

 

 

Vzhledem k předpokládanému vývoji počasí se dnešní divadelní vystoupení „Na drátě je klokan“ ruší. O náhradním termínu budeme jednat s DS Jiří a bude vám oznámen. 

 

To je nový a zcela bezvýznamný ministát kdesi na jihu Arabského poloostrova, který se nedávno osamostatnil a kde Česká republika překvapivě jako jediná země světa otevřela své velvyslanectví. S ohledem na zanedbatelnost této mise až tak nikomu nevadí, že protekční velvyslanec vůbec není odborníkem na diplomacii, ale na vzácné brouky, již se v této oblasti hojně vyskytují. Poklidný život změní nečekaný objev zvláštní energetické hmoty, která na sebe okamžitě přitahuje mimořádný zájem všech mocností. V tu chvíli však vzniká pro podivínského velvyslance – entomologa - neřešitelný problém.

Host alternující v roli velvyslance Holmana je profesionální herec Igor Bareš, člen činohry Národního divadla v Praze.

Více informací o souboru naleznete na webu www.dsj.cz


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad