Zvířátka a loupežníci - divadlo


12.11.2017 | 15:00 | Kulturní sál lázní

Zvířátka a loupežníciMěstské kulturní středisko Lázně Bělohrad vás zve 12. 11. 2017 od 15 hodin na pohádku Zvířátka a loupežníci. Klasická pohádka v podání Jany Vyšohlídové (Divadlo u staré herečky) na motivy bratří Grimmů Brémští muzikanti.

 

 

Zvířátka a loupežníci

Klasická pohádka o tom, že když kamarádi drží za všech okolností při sobě, tak jim to pak společně nejlépe ladí...Na malém statku žila kdysi stará a chudá statkářka. S ní tam žili koza, kočka a kohout. Jednoho dne se zvířata rozhodla vydat do světa a živit se zpěvem. Jenže do společného koncertního vystoupení měli ještě pěkně dlouhou cestu. A na té cestě je čekala chatrč uprostřed lesů, ve které přebývala dvojice zlotřilých loupežníků!

Vstupné 50 Kč.

Divadlo U staré herečky

Královéhradecké Divadlo U staré herečky založila roku 1998 loutkoherečka Jarmila Vlčková, dlouholetá členka divadla DRAK. V roce 2014 se k ní připojila její dcera Jana Vyšohlídová, také loutkoherečka a absolventka Katedry alternativního a loutkového divadla na pražské DAMU. Divadlo funguje bez stálé scény. Obě herečky nezávisle na sobě hrají svá představení nejen dětem z mateřských škol, ale také v divadlech a dalších kulturních zařízeních či pod širým nebem, opakovaně se zúčastňují domácích i zahraničních festivalů. Každá má svůj vlastní repertoár loutkových inscenací, které produkují pod společnou značkou Divadla U staré herečky.

www.divadloustareherecky.cz

 

 


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad