Další ocenění Bělohradských listů

18.3.2022

Ocenění Radniční listy roku 2021V hodnocení obecních a městských zpravodajů "Radniční listy 2021" skončily Bělohradské listy v krajském kole na 2. místě v kategorii obcí od 2.000 do 10.000 obyvatel. Hodnoceno bylo v této kategorii 76 zpravodajů měst a obcí v Královéhradeckém kraji.

 

 

Společnost Kvalikom, která hodnocení prováděla, ocenila na Bělohradských listech především úroveň textů, kreativitu a originalitu, nestrannost, praktičnost, edukativní obsah, zábavní obsah a rozsah. Ve všech těchto oblastech získaly Bělohradské listy maximální počet bodů. 7 z 10 možných bodů potom získaly listy za grafické zpracování a 4 z 5 možných bodů obdržely za obálku/titulní stranu a za kvalitu fotografií. Bělohradské listy tak získaly celkem 45 bodů z možných 50. Bližší informace jsou uvedeny v hodnocení v příloze.

Toto ohodnocení Bělohradských listů je již třetím významným oceněním bělohradského zpravodaje v posledním období. V roce 2017 zvítězily v kategorii celobarevných zpravodajů v Královéhradeckém kraji a v roce 2020 obsadily 1. místo v kategorii nejlepší rubrika obecních zpravodajů ČR (vyhodnocena byla rubrika „Profese a řemesla v zrcadle času" připravovaná panem Jaroslavem Vovsem).
Poděkování patří všem, kteří se na vydávání Bělohradských listů podílejí.

Ing. Pavel Šubr, starosta

 

zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad