Zpráva z tisku: Jedna branka na bod nestačila

25.4.2012

V dalším kole krajského přeboru čekal svěřence Josefa Košátka velice nebezpečný soupeř v městě safari.

Dvůr Králové B – Lázně Bělohrad/Pecka 2:1 (1:0). Domácí se již v prvním poločase přesvědčili, že je rozhodně nečeká snadný zápas. Přesto se úvodní trefy dočkali poměrně brzy. Ve 12. minutě vypracoval Urban palebnou pozici pro Čenovského a tahoun většiny domácích akcí pohotově otevřel skóre – 1:0.

V nástupu do druhé půle se prosadil sám Urban a zdálo se, že Dvoráci v pohodě duel dohrají. Jenže po hodině hry snížil matador Velich (2:1) a ze zápasu ještě bylo drama. Nakonec i přes slabší výkon domácí cenné tři body uhájili, naopak hosté musí ve hře o záchranu bojovat dál.

Josef Košátko, bělohradský trenér: „Stále stejné věci, na které dojíždíme. Utkání se pro nás nevyvíjelo špatně, Rychecký postupoval dvakrát sám na brankáře, ale nedal ani jednou a potom jsme opět inkasovali poměrně laciný gól. Hra je celkem solidní, ale tohle mužstvo vyrobí strašně moc zbytečných chyb, které soupeř potrestá. V neděli nás v Bažantnici čekají Libčany, další zkušený a těžký soupeř. Každý zápas začíná za stavu nula nula. Víme, co nás čeká, pokud chceme přebor udržet. Musíme zvýšit bojovnost, to platí o celém mužstvu. Kádr není příliš široký, v každém utkání se někdo zraní a náhradu není kde vzít.“

Fakta – branky: Čenovský, Urban – Velich. Rozhodčí: Filip. ŽK: 3:3. Diváci: 200. FK Lázně Bělohrad/Pecka: Malý – Marek, Kazda, Lánský, Blažek – Šrám, Velich (64. Dytrych), Wagenknecht, Černý (50. Hartl) – Rychecký, Loner.

Převzato z Jičínského deníku

zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad